Frisk frugt til medarbejderne – hver eneste dag

Kunne I godt tænke jer at implementere mere frisk frugt i hverdagen? Der findes mange anbefalinger om, at man skal have et vist antal af frugt og grønt i løbet af en dag, men det er langt fra alle, der faktisk lever op til de anbefalinger. Hvis I gerne vil give jeres medarbejdere et skub i den rigtige retning, kan det være, I skal prøve at starte en frugtordning op på arbejdspladsen.

Mange har måske intentioner om at få spist et stykke frugt i løbet af arbejdsdagen, men når det æble, man pakkede om morgenen, er blevet trykket og brunt i bunden af en taske, er det ikke specielt indbydende, og mange gange ender det måske i skraldespanden i stedet. Hos FrugtKurven – frugtlevering af FirmaFrugt og frugt til virksomheder – kan I få en løsning, der gør frugtspiseriet lidt mere indbydende.

Gør det så nemt som muligt

Noget af det, der måske afholder jer fra at have en kurv stående med frugt i personalestuen, er det rent praktiske. Hvem skal stå for at indkøbe og vaske frugten? Nogle gange skal selve frugtkurven måske også rengøres, og er der frugt, der ikke er blevet spist, og som efterhånden er blevet dårligt, skal der også folk til at sørge for at smide det ud.

Hvis I vælger at få jeres frugt leveret af et firma med speciale i netop frugtordninger til virksomheder, slipper I for alt det praktiske. I kan ligefrem få leveret frugten på bordet i kurven, så der faktisk ikke er noget, der skal gøres, for at det er klar til jeres ansatte. Det er med til at gøre, at man lige kan tage en nem snack i løbet af arbejdsdagen – og frugten er nem at tage med, hvis man gerne vil stå med det ved eget bord, mens man arbejder videre med sine opgaver.